Mijn naam is Marianne Houtkamp

Toen mijn kinderen wat ouder waren besloot ik het roer om te gooien en mijn meisjesdroom waar te maken. Al vanaf mijn tienerjaren wilde ik kraamverzorgende worden en ben ik in 2006 vol enthousiasme de kraamopleiding gaan volgen.

Van 2007 tot 2016 heb ik met veel plezier voor een kraambureau in Hoofddorp gewerkt waar ik het vak heb eigengemaakt. Vanaf 2016 ben ik als zelfstandige kraamverzorgende verder gegaan.

Ik vind het fijn om (aanstaande) ouders al vroeg in de zwangerschap te ontmoeten en om zaken persoonlijk toe te lichten en verdere afspraken samen te maken.

Het is iedere keer weer een mooie ervaring om te zien hoe jonge ouders groeien in hun rol of hoe de broertjes en/of zusjes kennismaken met de baby.

Ik geef jullie de juiste informatie zodat jullie een goede start kunnen maken en zorg ik verder voor zaken als voldoende rust en gezonde voeding. Waar mogelijk probeer ik de andere broertjes en/of zusjes er gezellig bij te betrekken.

Ik doe dit werk met heel veel enthousiasme, passie, liefde en geduld.

Mijn missie is om een fijne en leerzame kraamweek aan te bieden zodat jullie met veel plezier kunnen terugkijken op deze bijzondere periode.