Marit
Wij hebben een top week gehad met Marianne. Ondanks ik niet gelijk op een "roze wolk" zat, kijk ik toch terug op een hele fijne kraamweek. Marianne was echt mijn steun en door haar, heb ik me na een heftige bevalling goed kunnen herpakken.Ze is een harde werker en pakte moeiteloos zonder uitleg het huishouden op, ik hoefde nergens aan te denken, behalve aan onze lieve dochter.Ook wist Marianne op een hele fijne manier mijn partner erbij te betrekken en hem uitleg te geven over de verzorging van onze dochter. Ze heeft veel informatie, duidelijke uitleg en geeft vertrouwen.

Echt een super vrouw!"

Carolien en Niels

Wat een mooie intense liefdevolle week hebben we met elkaar mogen beleven. Onze dochter Bodi heeft zich geen betere start kunnen wensen. Ook onze andere 2 kinderen hebben het heel fijn gehad bij je. Woorden die ons binnen schieten zijn itiem, perfectionistisch, accuraat, humor, meedenkend, harmonieus, gezellig en heel erg professioneel. Ook nu weer heel veel van je mogen leren. We koesteren de mooie momenten en hopen je snel weer te mogen zien.

Iselda en Egbert

De zorg en betrokkenheid van Marianne is heel warm en fijn. De kraamweek met ons 3e kindje was heel bijzonder. Ze wist de andere kinderen te betrekken en niks was haar te veel. Haar heerlijke kippensoep die ze speciaal voor ons was gemaakt was heerlijk. Ze is een aanpakker en ontzorgt, werkt secuur en netjes. We zijn Marianne erg dankbaar voor de intense en intieme kraamweek. Je bent een topper en een lieverd! We kijken er met veel liefde op terug en hebben er mooie herinneringen aan.

Alice en Stefan

Vandaag is onze Julia alweer 1 week oud, de tijd vliegt voorbij! We willen je via deze weg onwijs bedanken voor deze bijzondere mooie, heftige en liefdevolle dagen. Dankzij jou hebben we een mooie basis geleerd en zijn we klaar voor een mooie toekomst met onze kleine meid. Ondanks alle emoties en hormonen hebben we ook een hoop lol gehad en was het ook een hele gezellige week. Nogmaals onwijs bedankt voor alles!

Vera en Xander

Wat een ontzettend intense en bijzondere week hebben we weer achter de rug en wat fijn dat jij daarbij was en weer zo belangrijk voor ons was. Zonder jou hadden we ons echt geen raad geweten. Zo veel liefde en zorg voor Bobby en voor ons. Ik vind afscheid nemen verschrikkelijk en had nog wel eventjes in deze bubbel willen blijven, maar je hebt ons genoeg kennis en vertrouwen gegeven dat we nu zelf doorgaan. We gaan je ontzettend missen en hopelijk komen we elkaar nog weer tegen. Voor altijd een plekje in ons hart.

Jerney & Jeremy

"Marianne is super! Ze was altijd blij en je kan merken dat ze al veel ervaring heeft. Ze heeft ons geleerd hoe we onze baby het best kunnen masseren. Ons baby vindt geweldig, nog steeds. Ze is inmiddels al bijna anderhalf jaar oud. Marianne is erg leuk en gezellig. Wij zijn ook fan geworden van haar :)"

Sylvia en Sjuul

Per toeval kregen we Marianne als kraamverzorgster toegewezen via een andere organisatie. Wat een geluk voor ons! Wat heb je ons geweldig geholpen. Je was zo leuk met onze oudste dochter Julia. Met je positieve houding was je een zon in huis. Je heerlijke fruitsalade en massages waren ook nog eens heel fijn. Dank voor je zorg, tips en gezelligheid. Je bent een geweldige kraamverzorgende en we kunnen je alleen maar van harte aanbevelen!

Diandra en Stefan

Marianne heeft in 2020 de kraamzorg van ons zoontje gedaan, dus er was geen twijfel wie we nu graag wilde na de geboorte van onze dochter! Ze is echt een hele fijne hulp die oog heeft voor het gehele gezin. De moeder en pasgeborene zijn haar eerste prioriteit, maar ook de partner en ons zoontje kwam niks te kort. Ze heeft op een leuke manier onze zoon bij alles betrokken, liet hem helpen maar gaf hem ook 1op1 aandacht wat voor hem een leuke ervaring was en zeker heeft bijgedragen aan het wennen vd nwe situatie. Ze is een aanpakker maar ook een lieverd! Wat ik heel fijn vond is, ze geeft veel informatie en tips maar je ten alle tijden zelf beslissingen laat nemen. Voel jij je prettiger bij een andere methode dan steunt ze je ook daarin. Ik weet zeker dat iedere vrouw blij zal zijn met de keuze voor Marianne!

Melanie en Cederic

Marianne is een fantastische kraamverzorgster die met haar jaren van ervaring een steun en toeverlaat is voor elke moeder. Niet alleen in de aanloop naar de bevalling. Ook tijdens de bevalling en die belangrijke eerste dagen. Ze neemt alle zorgen van een kraamvrouw weg en ondersteunt haar in de weg vinden met een pasgeboren. Maar daar houdt het niet op. Naast de verwachtbare zorg voor de kraamvrouw, is Marianne er ook voor het gezin. Van de vader ondersteunen in het huishouden tot knutselen met oudere broertjes of zusjes. Ze past zich feilloos aan in het ritme van het huis en houd dat gedurende de eerste hectische dagen draaiend. Een waar gemis wanneer ze na die eerste dagen weer weg is!

Claudia en Gijsbert

Voor de derde keer is Marianne bij ons geweest en wat een feest was het weer. Je hebt ons ontzettend veel geleerd en goed verzorgd. Een week vol gezelligheid en onze andere meiden heel leuk betrokken bij de nieuwe baby. We hebben een supertijd gehad met jou en we nemen mooie en fijne herinneringen mee de toekomst in.

Ferline en Martijn

Heel, heel veel dank voor de afgelopen tijd. Wat was het fijn om naar huis te komen met Amy en de kraamweek met jou te starten. We hebben super veel van je geleerd en je was een rots in de branding in deze bijzondere tijd met emoties, slapeloze nachten, bortvoedingsperikelen maar belangrijker nog we hebben ook heerlijk met elkaar gelachen. Heel fijn om iemand als jij tijdens deze week om je heen te hebben.

Donna en Steven

Wat was het een plezier om jou bij ons in huis te hebben. Super behulpzaam, goedlachs en aandacht voor iedereen. In het huishouden zorgde jij voor rust en orde, zodat wij lekker konden genieten van de geboorte van onze dochter. Ook onze kleine man van 2 jaar was gek op jou en vooral op jouw knutseltas. Ontzettend bedankt.

Lisa en Sivar

Wat een fijne kraamweek hebben wij beleefd met Marianne. Elke ochtend spraken wij de voorgaande namiddag en nacht door, waarbij zij ons voorzag van goede tips en adviezen. Ze heeft ons superveel geleerd in de omgang met onze baby en nam ons veel taken uit handen zodat we konden bijkomen. Wij raden ieder ouder een kraamweek aan met deze lieve en vrolijke dame!

Maaike en Gijs

Dankzij Marianne verliep de kraamweek op rolletjes. Ze zorgde zó goed voor ons allemaal. Behalve goede zorg voor de baby en mama had ze ook gedacht aan onze oudste dochter. Met een tas vol knutselspullen kwam ze bij ons binnen! fantastisch.

Anna en Tolga

Ik heb maar één woord om Marianne te beschrijven - GEWELDIG! Ze was maar 4 dagen bij ons, maar ze heeft in deze dagen zoveel kennis en aandacht gegeven dat ik ongelooflijk verdrietig was dat onze tijd samen tot een einde was gekomen. Zij zorgde voor mij na een zware bevalling en voor onze zoon Robert die direct antibiotica kreeg en daardoor hevige buikkrampen kreeg en niet te vergeten mijn man. Ik wou dat elke vrouw zoveel steun kon krijgen in haar eerste dagen als verse mama zoals Marianne voor mij was. Dankjewel lieve Marianne.

Charlotte en Hidde

Wat een onwijs fijne kraamweek hebben wij met jou gehad. Ondanks dat het weer even wennen was met een kleintje erbij voelde het een beetje als een weekje vakantie. Je bent heel prettig in de omgang en voelt precies aan waar we (onbewust) behoefte aan hadden. Ook met onze oudste zoon was je super lief en heb je hem zoveel mogelijk betrokken bij alles. We kijken terug op een hele fijne periode waar we veel geleerd hebben! Heel erg bedankt voor je hulp en je gezelligheid.

Mirthe en Yunior

Wat hebben we geboft met jou en wat een heerlijke kraamweek hebben we gehad! Je hebt ons echt een warm bad gegeven. Zo knap hoe je aan iedereen binnen ons gezin aandacht hebt gegeven, ondertussen moeiteloos het huishouden op rolletjes liet lopen en ook nog eens heerlijke maaltijden voor ons klaarmaakte (die zeker in de herhaling gaan!) Mocht er ooit een 3e kindje komen dan willen we je er sowieso weer bij.

Lisanne en Pol

Meteen vanaf het begin was Marianne onderdeel van onze familie. Ze is naast goed in wat ze doet ook een fijn en warmhartig mens! Ze doet dit werk overduidelijk met veel plezier en doet naar mijn idee net een stapje meer dan de meeste kraamverzorgsters. Dank je wel Marianne voor al je hulp!

Rosanne en Jeffrey

Na een heftige start in het ziekenhuis was het best spannend om naar huis te gaan. Gelukkig was jij er meteen en heb je ons geweldig opgevangen. Bedankt voor de hulp, je advies, je tips, lekkere ontbijtjes, maar vooral bedankt voor je gezelligheid. Je hebt ons een hoop vertrouwen gegeven. Ook nu is het weer spannend omdat vandaag jouw laatste dag is, maar we zijn goed gecoacht! We kunnen dit!

Kimberly en Raymond

Marianne was een fantastische match bij ons gezin. Haar hulp en begeleiding sloot naadloos aan op wat wij nodig hadden. We kijken terug op een prachtige week.

Miriam en Mark

Nadat we bij onze eerste zoon een slechte ervaring hadden gehad kozen wij dit keer voor een zzp'er en kwamen wij bij KraaMama terecht. We kozen voor Marianne en hadden meteen na het eerste gesprek een goed gevoel. Tijdens de kraamweek heeft Marianne dat meer dan waargemaakt. Voor ons was ze als "Mary Poppins". Haar tassen zaten vol handige tools en als we ergens last van hadden zat er altijd wel een wondermiddel bij. Ze is echt een vakvrouw en heeft heel veel kennis en ervaring. Daarnaast verzorgde ze ons met heerlijke gerechten, het huis heeft er nog nooit zo schoon en opgeruimd uitgezien en met al haar goede tips, humor en doortastendheid op spannende momenten in de kraamweek heeft ze voor ons het verschil gemaakt. Ook onze zoon van 4 jaar was dol op haar. Ze heeft hem echt geweldig begeleid en gezorgd dat er ook voldoende aandacht voor hem was. We snappen nu pas wat die "roze wolk" bedoeld wordt en dat komt mede door Marianne. Net zoals Mary Poppins moet ze helaas weer gaan, maar wat gaan we haar missen!

Marjo en Wesley

Bedankt voor de fijne zorg, de warmte en de rust die je hebt gebracht. En niet te vergeten de heerlijke hapjes!

Sabrina en Robert-Jan

Wat heb je veel voor ons gedaan. Allereerst natuurlijk je aanwezigheid tijdens de bevalling. Ondanks dat je in het bevalcentrum niet als kraamverzorgende mocht assisteren, vond je het geen probleem om ons tijdens de bevalling bij te staan. Dit was voor mij, maar zeker ook voor Robert-Jan, erg fijn. Daarna begon de kraamweek... met veel kennis, kunde en passie heb je ons uitgelegd wat er belangrijk is in de verzorging van ons kleine meisje. Dat je ook beschikt over een flinke dosis geduld hebben we gemerkt toen er extra tijd en aandacht in de borstvoeding ging zitten. Het begin was even lastig, maar aan het eind van de week ging ook dit prima.
Robert-Jan en ik kijken terug op een hele fijne kraamweek, waarin we veel informatie hebben gekregen, maar ook de ruimte hebben gehad om als nieuw gezinnetje een goede start te maken. Bedankt voor de super fijne kraamweek! Je bent een topper!

Marlijn en Henri

Super bedankt voor al je hulp de afgelopen week! We vonden het heel fijn om je over de vloer te hebben. We gaan je zeker missen. Je bent een topper en een schat van een mens! Hopelijk tot gauw!

 

Mandy en Ewoud

Wij ontvingen jouw liefdevolle zorg voor ons gezin van vier en in het bijzonder natuurlijk onze Floris ontving jouw liefdevolle aandacht en toewijding. Wij hebben veel van je geleerd en je steun rondom de ontwikkelingen bij Floris erg gewaardeerd. Verder hebben wij veel gegeten van al je lekkere recepten. Mede door jouw mooie waardevolle herinneringen zijn ontstaan bij mijn kraamtijd, waar die een paar jaar geleden met name verdrietig waren. Dankjewel daarvoor, die neem ik in mijn rugzakje met me mee.

 

Tamara en Niels

Voor de derde keer is Marianne bij ons geweest en wat een feest was het weer. Je hebt ons ontzettend veel geleerd en goed verzorgd. Een week vol gezelligheid en onze andere meiden heel leuk betrokken bij de nieuwe baby. We hebben een supertijd gehad met jou en we nemen mooie en fijne herinneringen mee de toekomst in.

 

Suus en Daan

Wat heb jij ons ontzettend goed geholpen deze week! Door jouw warmte, scherpte en kundigheid hebben wij een goede eerste week met Naud gehad. Los van je kunde als kraamhulp waarderen wij je ook ontzettend als mens! Je bent vrolijk, lief en hebt een energieke sterke persoonlijkheid: kortom ontzettend veel onder de motorkap! 

 

Mariana en Lowin

Wat hebben we deze week genoten met jou. Dank voor alle goede zorgen, leuke gesprekken, lekkere ontbijtjes en goede adviezen. Je bent echt een kraamtopper! Je bent altijd welkom voor een kopje thee en een stuk sponscake :) We gaan je missen! 

 

Bianca en Arnoud

ZOOO dankbaar zijn wij Marianne! Ze heeft ons zoveel vertrouwen en rust gegeven tijdens de kraamweek, betrok onze dochter van 1,5 jaar ook heel goed bij de verzorging en komst van haar broertje en ze wist meteen haar draai te vinden in ons huis(houden). Marianne voelt super goed aan wanneer ze nodig is en wanneer we even zelf wilde "stoeien"met hoe het ook alweer ging. Ze stelt zich op de achtergrond, maar is altijd in de buurt en staat paraat als je haar wel nodig hebt. Voor ons stond de kraamweek in het teken van borstvoeding laten lukken want we hadden al doorgenomen dat dit nu een hele grote wens was en dus gingen we hier intensief mee aan de slag. Marianne gaf mij de moed en het zelfvertrouwen dat ik nodig had om het voor ons te laten slagen en daar ben ik haar zo dankbaar voor! Zonder twijfel zouden we haar aan iedereen aanraden en (hopenlijk) zelf nog een keer mogen verwelkomen in een kraamweek.

 

Fabienne en Steven

Wat was het weer bijzonder om jou voor de 2e keer in ons gezin te mogen verwelkomen. Je voelde vanaf het eerste moment al zo veilig en vertrouwd. Bij beide thuisbevallingen was je ook zo'n fijne aanvulling, dit kreeg ik ook beide keren terug via de verloskundige. Bij onze zoon verliep de start iets minder en moest ik naderhand naar het ziekenhuis. Toen we thuis kwamen was alles weer alsof er niets was gebeurd en je had zelfs mijn bed en de co-sleeper voorverwarmd. Je bent een schat van een vrouw, zorgzaam, gezellig, fantastische masseur, je staat altijd voor ons klaar, denkt mee, engelengeduld en je was mijn rots in de branding; zelfs ná de kraamweek. Bedankt voor alles!

 

Estelle en Justin

Wat een geluk dat we jou deze mooie week weer als steun en toeverlaat aan ons kraambed mochten hebben. Eeen mooie week mede dankzij jou. Ik zou wel 100 baby's willen zodat ik/we jou vaker om ons heen hebben. We gaan je als onze kraam-mama weer missen. Dankjewel mooi mens voor een dierbare tijd voor al je goedheid, dankjewel voor het delen voor de lol en je lach, dankjewel voor al je steun voor wat je bracht en mijn groei in kracht, dankjewel voor wie je was voor wie je bent voor elk moment.

 

Demi en Raoul

Wat hebben wij een ontzettende leuke en leerzame kraamweek gehad. Na 1 nachtje in het ziekenhuis kwam jij einde van de dag naar ons toe om ons goed de eerste nacht thuis in te laten gaan. Geen vraag was te gek en je wilde ons met alles helpen. Heerlijke ontbijtjes die we kregen en altijd stond er wel een kom met fruit voor ons klaar in de middag of een heerlijke eiersalade. Bedankt voor alle tips die je ons gegeven hebt en ook voor het lachen, want wat hebben we dat veel gedaan! Wij gaan nu een stuk zelfverzekerder en met vertrouwen verder.

 

Noa en Kevin

Hele fijne dagen gehad met Marianne! Na een aantal dagen in het ziekenhuis mochten wij naar huis en Marianne kwam meteen dezelfde dag nog naar ons toe, dat was al super luxe! Hebben ondanks dat het ons 2e kindje is zoveel fijne dingen geleerd. Ook klikte Marianne heel goed met onze zoon, haalde hem uit bed en ging lekker met hem knutselen waardoor wij nog lekker konden slapen. Kan niet anders zeggen dan super KraaMama!! Nogmaals super bedankt voor de goede zorgen, we missen je nu al!

 

Lisa en Jolanda

We hebben de zorg van Marianne als heel fijn ervaren. Ze heeft ons geweldig begeleidt en was een grote steun op momenten dat we dat nodig hadden!

 

Rosa en Yoeran

Heel erg bedankt voor alle fijne hulp in deze super speciale week. Wij vonden het heel prettig met jou in huis en om samen deze nieuwe wereld te ontdekken. Wat hebben we veel geleerd! En naast alle tips ook enorm bedankt voor alle liefdevolle aandacht voor Belle en voor ons! heel veel liefs.

Mijn digitale gezinnenboek

Natuurlijk blijf ik mijn handgeschreven kaartjes koesteren en plak ik deze ook netjes in mijn kraamboeken, maar we leven in een digitaal tijdperk.
Ik waardeer het erg als mijn digitale gezinnenboek wordt gevuld met enthousiaste reacties van papa's en mama's!

Help je mij? Schrijf hieronder jouw ervaring met KraaMama Geboortezorg dan kan ik het op mijn website plaatsen.

Jullie namen *
E-mail (niet zichtbaar op de site) *
Wat is jouw ervaring met Marianne *